Σχετικά με μας

Τα φορολογικά θέματα αποτελούν διεθνώς μια σημαντικότατη παράμετρο που επηρεάζει αποφασιστικά τη λήψη οικονομικών αποφάσεων.

Η έγκυρη και έγκαιρη φορολογική πληροφόρηση αναδεικνύεται σε ισχυρό επιχειρηματικό πλεονέκτημα, σε µια εποχή συνεχόμενων και ριζικών αλλαγών του φορολογικού τοπίου και της φορολογικής νομοθεσίας.

Δημιουργούμε από το μηδέν αλλά και προσαρμόζουμε ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, ένα σίγουρο, αξιόπιστο και ανταποδοτικό Φορολογικό Πλάνο για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία Foroplan αποτελεί ένα σύμμαχο για εσάς, ενα σύγχρονο λογιστικό – φορολογικό & συμβουλευτικό γραφείο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, ακολουθώντας πιστά το νέο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.

Επικεντρώνοντας στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης και κάθε φορολογούμενου πολίτη, αναπτύσσουμε ένα εµπεριστατωµένο φορολογικό πλάνο, πλήρως εναρµονισµένο µε την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία επιτυγχάνοντας την άμεση κωδικοποίηση των όποιων αλλαγών, µε αποτέλεσμα τη στοχευμένη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων για παροχή φορολογικών υπηρεσιών είναι πολλές και διαφοροποιούνται όταν μεταβάλλεται συνεχώς η φορολογική νομοθεσία.

Είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να είναι ενημερωμένες εκ των προτέρων και με ακρίβεια για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και τις δυνατότητες που τους παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία, πρίν είναι πολύ αργά.

Το στελεχιακό δυναμικό της foroplan, που αποτελείται από Οικονομολόγους Λογιστές Ά τάξης με ανώτατη πτυχιακή και μεταπτυχιακή κατάρτιση είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ακεραιότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία, σε όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει.

Η ανάπτυξη και θεμελίωση ισχυρών μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας καθώς και η δέσμευση να προσφέρουμε με εχεμύθεια την έγκαιρη και σύννομη ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των Φορολογικών, Λογιστικών και Εργατικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας  αποτελούν βασικούς και ρεαλιστικούς στόχους για όλους εμάς.

ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ  Ά ΤΑΞΗΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

&

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΜΙΧΑΛΟΥΣΗ    ΕΛΕΝΗ

ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ Ά ΤΑΞΗΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ

ΚΑΟΥΡΜΑΤΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΄Β ΤΑΞΗΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΣ Ά ΤΑΞΗΣ

 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Προσαρμόζουμε ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, ένα σίγουρο, αξιόπιστο και ανταποδοτικό Φορολογικό πλάνο για εσάς. Καταρτίζουμε ρεαλιστικά και εξατομικευμένα πλάνα δράσης, ώστε να επιτύχουμε μαζί τους στόχους που μας έχετε εμπιστευθεί.